Блондинката е до болка откровена и признава, че  е станала

...
Блондинката е до болка откровена и признава, че  е станала
Коментари Харесай

Деси Слава призна за домашно насилие: Била пребивана

Блондинката е до болежка откровена и признава, че  е станала жертва на домашно принуждение.

" На гърба на някой смачкан и извит човек ти да се чувстваш прелестно граничи със садизъм " -пише тя и не стопира дотук.

Изпълнителката споделя не за една, а за две връзки, в които е била унизена. Тя е участник в самодейността в поддръжка битката против домашното принуждение. Колежката й Кали, актрисите  Глория Петкова и Яна Маринова, писателката Цветелина Цекова също са част от нея. Организатори на самодейността са известен онлайн магазин, фешън бранд и неправителствена организация, като скоро ще бъде показана дамска сбирка тениски, показваща ранните знаци за задаващо се прочувствено и физическо принуждение. Приходите от всяка покупка ще отидат за фондацията.

Почитателите на певицата останаха шокирани от признанията й. Тя не разкрива самоличността на насилниците й и детайлности за случаите.

Според Деси Слава причина за насилието най-често е неоснователната ревнивост. Даде и образци: " Къде беше? В коя минута? Защо приказва? Какво? С кого? " По всичко наподобява, че певицата е претърпяла на гърба си този смут.

" Много е значимо и би трябвало да се знае, че всеки човек си има персоналното пространство и би трябвало доста да държи на това. Не се опасявайте да признаете, че има проблем, тъй като сме длъжни да покажем на децата ни какво е човек да бъде благополучен " – добавя тя.

Източник: blitz.bg

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР